Zázvor
Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů např. zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.
Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy.
Do mixéru vložíme nejdříve mražené jahody, nadrobno nakrájenou broskev, borůvky a strouhaný zázvor. Vše rozmixujeme, pak přidáme jogurt, vanilkový protein, psyllium, skořici, vodu a pár kostek ledu. Vše rozmixujeme na hladké Smoothie.
Jahoda Broskev Ovocné smoothie Borůvka Řecký jogurt Psyllium Skořice Zázvor Vanilkový protein
Zdroj: dobruchut..sk
Smoothie s melounem Smoothie papaya potěšení Zelené Smoothie s ovocem Chia ovocné smoothie Smoothie pro osvěžení Vodka smoothies Smoothie se špenátem, arašídovým máslem a chia semínky Zelené Smoothie Smoothie s ovesnými vločkami Smoothie ranní probuzení
Naši partneři