Zázvor
Je nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Používá se do sladkých i slaných pokrmů např. zázvorového pečiva, guláše, pečených mas, ale i piva nebo limonád. Čerstvý, sušený, vařený i nakládaný působí příznivě na lidské zdraví.
Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Léčí rýmu a chřipku. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy.
Do mixéru vložíme nejdříve mražené jahody, nadrobno nakrájenou broskev, borůvky a strouhaný zázvor. Vše rozmixujeme, pak přidáme jogurt, vanilkový protein, psyllium, skořici, vodu a pár kostek ledu. Vše rozmixujeme na hladké Smoothie.
Jahoda Broskev Ovocné smoothie Borůvka Řecký jogurt Psyllium Skořice Zázvor Vanilkový protein
Zdroj: dobruchut..sk
Zelená síla v Smoothie Malinový shake Letní smoothie Grepovo-banánové smoothie s mangem Oslnivé smoothie Smoothie s banánem a zázvorem Meruňkovo banánové smoothie Voňavé pomerančové smoothie s vanilkou Smoothie s arašídovým máslem Super shake Smoothie
Naši partneři